• Uw groepspraktijk voor
    ALGEMENE KINESITHERAPIE in Dilsen-Stokkem

Onze diensten

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is een specialisatie binnen de kinesitherapie die zich richt op recreatieve en professionele sporters.

Lees meer

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage wordt vooral gebruikt bij zwellingen (oedemen) en vochtophopingen.

Lees meer

Pediatrische revalidatie

In de pediatrische revalidatie hebben we altijd als basis doelstelling de normale motorische ontwikkeling en het normaal motorisch bewegen te stimuleren en op te volgen.

Lees meer

Orthopedische revalidatie

Na een orthopedische ingreep is een passend revalidatietraject erg belangrijk voor een optimaal en snel herstel. Uw lichaam moet zich weer herstellen in de conditie waarin hij zich voor de operatie bevond. Dit kan gaan om een gewrichtsprothese, peesletsels, breuken, meniscectomie, gescheurde kruisbanden, … . Na orthopedische chirurgie is er vaak pijn, zwelling en immobilisatie wat zorgt voor gewrichtsverstijving en/of afname van de spierkracht. Het revalidatietraject zal dan ook bestaan uit het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het vergroten van de spierkracht.

Lees meer

Bekkembodemre√ęducatie

De bekkenbodemspieren kunnen te zwak of te gespannen zijn of ze functioneren niet op de goede manier of op het juiste moment en dat kan tot allerlei problemen leiden.

Lees meer

Cardiale kinesitherapie

Heeft u door hartproblemen in het ziekenhuis gelegen? Dan is het belangrijk om een goede nazorg te krijgen. Cardiale kinesitherapie gaat meestal om behandelingen na een operatie.

Lees meer

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode binnen de kinesitherapie die wordt ingezet bij pijnlijke of gespannen spieren.

Lees meer

Blood Flow Restriction Training

Blood flow restriction training (BFRT) is een innovatieve methode om aan kracht en spiervolume te werken bij lage belasting.

Lees meer

Behandeling Indiba

De beschadigde cellen en weefsels aan uw spieren of gewrichten helen sneller door een Indiba-behandeling. Ook wordt er zo minder littekenweefsel opgebouwd tijdens het herstel.

Lees meer

Fasciatherapie

Fasciatherapie is een vorm van manuele therapie die zich richt op de werking van de fascia, het bindweefsel dat alle structuren in het lichaam omhult en verbindt.

Lees meer

Rugschool plus

Heel vaak duiken er bij jong en oud problemen op aan de rug. Bij behandelingen wordt er speciaal zorg besteed aan het verstevigen van buik, rug en bekkenbodem.

Lees meer

Relaxatie

Het leven is enorm stressvol en soms kan dat voor fysieke problemen zorgen. Tijdens onze een uitmuntende relaxatietherapie wordt er resoluut gestreefd naar innerlijke rust.

Lees meer